donkersgoed.com trouwfilm

Jullie huwelijksdag in een stijlvolle film donkersgoed.com voordelen

Jullie trouwdag zal één van de mooiste dagen in jullie leven worden. Wij leggen deze belangrijke dag graag voor jullie vast op film zodat jullie deze steeds opnieuw kunnen beleven. Met oog voor detail en een originele invalshoek gaan wij enthousiast te werk. Altijd naar jullie wensen, want een persoonlijke gebeurtenis vraagt om een persoonlijke aanpak.

Persoonlijk

De combinatie van een persoonlijk gesprek, jullie eigen muziekkeuze en de juiste montage laat je de dag compleet opnieuw beleven inclusief de kriebels in je buik.  Een trouwfilm laat zien, horen en beleven wat een foto alleen niet kan.

Documentaire

Wij filmen in documentaire stijl. Dit betekent dat er door ons niets in scène wordt gezet. Jullie hoeven op jullie trouwdag geen acteurs te zijn. Het gaat ons om de spontane en eerlijke herbeleving. Alleen zo kun je de hele dag genieten van de dingen waar het werkelijk om gaat.

 

Compleet

Onze trouwfilms zijn leuk om naar te kijken, laat je de complete dag herbeleven. We missen geen moment. In tegenstelling tot veel concurrenten nemen wij indien mogelijk de volledige ceremonie en/of kerkdienst met 2 camera's op zodat er geen woord verloren gaat. Hierbij staat de 2e camera op statief op een onopvallende plek. Afhankelijk van het gekozen pakket leveren wij een gemonteerde trouwfilm  en maken bij de dag- en avondpakketten een trouwclip met daarin alle hoogtepunten verwerkt. Door het aanbieden van een totaalpakket tegen een scherpe all-in prijs zullen jullie achteraf nooit verrast worden.

donkersgoed.com trouwfilmpakketten

Opname

Er wordt gefilmd vanaf de vooraf besproken tijdstip, tot en met de afgesproken eindtijd. Alle belangrijke momenten en sferen van de dag worden vastgelegd, zonder met de camera 'veel in het zicht' te lopen. Ook goed geluid is belangrijk. Zo wordt bijv. de trouwambtenaar tijdens de ceremonie voorzien van een eigen microfoon zodat er geen woord verloren gaat. Daarnaast kunnen we s'avonds tijdens het feest het ingangsniveau van de microfoons terugschroeven zodat de muziek van de band en/of DJ niet overstuurd raakt. Wij zetten praktisch niets in scène, spontane beelden zijn vaak de mooiste beelden. De hele dag wordt gefilmd zoals jullie deze beleven.

Montage & Oplevering

De ruwe opnamebeelden worden vakkundig bewerkt tot een sprankelijke film en afgemonteerd met jullie muziekkeuze. De gemiddelde oplevertijd bedraagt ongeveer 8 weken na jullie trouwdag. De gemaakte film + trouwclip zetten wij in Full HD kwaliteit standaard op een USB-stick. Deze USB-stick is direct afspeelbaar op de meeste LCD TV's,  Blu-ray & mediaspelers en computers. Heb je de film toch liever op DVD of Blu-ray Disc dan kan dat natuurlijk ook. Desgewenst zetten we de trouwclip ook gratis voor jullie op YouTube, Vimeo of Facebook.

SameDayEdit

Hoe leuk is het als je s'avonds tijdens het feest al een compleet gemonteerde videoclip kunt laten zien van je dag. Alle hoogtepunten komen voorbij in een trouwclip clip die  ongeveer 4 minuten duurt. Bij het SameDayEdit pakket filmen wij tot max. 18.00u en gaan daarna ter plekke aan de slag met het maken van de trouwclip zodat jullie deze op dezelfde avond al kunnen tonen aan jullie avondgasten.

Kerkelijke inzegening

Als jullie naast het burgelijk huwelijk ook in de kerk gaan trouwen zullen wij van de dienst 15 - 20 minuten toevoegen aan de gemonteerde trouwfilm. Daarnaast krijgen jullie ook de volledige film van de dienst als bestand op de USB-stick.

Voor meer trouwclips zie ons Vimeo kanaal

Kennismaking & Boeken

Een persoonlijke gebeurtenis vraagt om een persoonlijke aanpak. We nodigen jullie daarom eerst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we meer beeldmateriaal laten zien van eerdere opleveringen, onze werkwijze nader toelichten en natuurlijk jullie wensen aanhoren. Zodra jullie ons boeken krijgen jullie een opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken. Ongeveer een maand voordat jullie gaan trouwen nemen we weer contact op voor de dagplanning en spreken we de details door zodat wij goed op de hoogte zijn van de tijden, locaties, gebeurtenissen etc.

 

Voor beschikbaarheid, vragen en reserveringen kunnen jullie contact met ons opnemen.


Filmpje werkwijze Videograaf

Volg ons ook op:

 

HOME - VIDEOGRAAF - TROUWFILMS - MULTIMEDIA - CONTACT